Ingrediente:
Se ia un trib si patru albi,
10 metri patrati de pamant
pietre, lemne bine incinse la foc mic
Se adauga un porc proaspat domesticitSe asezoneaza dupa gust
Se aseaza totul in straturi: pietrele intai, apoi "condimentele" - la magazin nu aveau decat frunze late si feriga dar puteti adauga in functie de preferinte
Carnea se pune deasupra si se preara restul de condimente pana nu se mai vede picior de porc.
Se adauga pietre incinse si pamant la ochi si se lasa la copt 1-2h.
Mancati des si cu pofta ca sa ajungeti ca albul din imaginea alaturata. Sa speram ca se vor satura doar din porc. I-am sfatuit pe baieti macar sa duca la festin o mana de napolitane.
great job guys...being still alive
ReplyDeleteAsta e un fel de porc "haiducesc" de care l-am surprins pe Badi facind acu' ceva timp. El a stat beat vreo zile sa se friga ... voi?
ReplyDeleteNe e frica sa bem ca fezandati asa mi-e sa nu ne culcam pe frunze
ReplyDeleteinteresant, si porcii papuasi sunt negrii...
ReplyDelete