Tuesday, May 3, 2011

Reteta porc Papua NG, Western Highlands

Ingrediente:
Se ia un trib si patru albi,
 10 metri patrati de pamant
pietre, lemne bine incinse la foc mic
 Se adauga un porc proaspat domesticit
 Se asezoneaza dupa gust
 Se aseaza totul in straturi: pietrele intai, apoi "condimentele" - la magazin nu aveau decat frunze late si feriga dar puteti adauga in functie de preferinte
 Carnea se pune deasupra si se preara restul de condimente pana nu se mai vede picior de porc.
 Se adauga pietre incinse si pamant la ochi si se lasa la copt 1-2h.
Mancati des si cu pofta ca sa ajungeti ca albul din imaginea alaturata. Sa speram ca se vor satura doar din porc. I-am sfatuit pe baieti macar sa duca la festin o mana de napolitane.

4 comments:

  1. great job guys...being still alive

    ReplyDelete
  2. Asta e un fel de porc "haiducesc" de care l-am surprins pe Badi facind acu' ceva timp. El a stat beat vreo zile sa se friga ... voi?

    ReplyDelete
  3. Ne e frica sa bem ca fezandati asa mi-e sa nu ne culcam pe frunze

    ReplyDelete
  4. interesant, si porcii papuasi sunt negrii...

    ReplyDelete